Magyar leiras:
Utolsó alkalom: Június 5. 

A szórakoztató drámajátékokon és gyakorlatokon keresztül a tanulók fejlesztik a teljesítményt és az énekkészséget. A csoportos improvizációk és szerepjátékok során megtanulják meghallgatni mások véleményét és együtt dolgozni. A tanulókat arra ösztönzik, hogy használják fantáziájukat és fejezzék ki magukat. Ez segít az önbizalom, a kommunikáció és a nyelvi készségek fejlesztésében.

A Zeneszínházban a diákok csodálatosan jól érzik magukat a musicalek dalainak éneklésével. Az énektudás mellett megtanulják, hogyan kell egy karaktert érzéssel, mozgással és koreográfiával ábrázolni.

Show time! Minden évben azon dolgozunk, hogy egy musical kerüljön bemutatásra a színházban!

 

Angol leiras:

Through fun drama games and exercises students develop performance and vocal skills. During group improvisations and role play they learn to listen to others and work together. Students are encouraged to use their imagination and express themselves. This helps to develop confidence, communication and language skills.

In Music Theatre students have a wonderful time singing songs from the musicals. Alongside singing skills, they learn how to portray a character with feeling, movement and choreography.

Show time! Each year we work towards a musical which is performed in the theatre!