Hegyvidék Kártya

Tisztelt Hegyvidéki Polgár!

Megújul kerületünk egyik legnépszerűbb szolgáltatása, a Hegyvidék kártya. A kor igényeinek megfelelve az eddig használt, kézbe vehető kártya mellett immár a Virtuális Hegyvidék kártya is a hegyvidékiek rendelkezésre áll.

A Virtuális Hegyvidék kártyával minden eddigi, a plasztikkártyához kapcsolódó kedvezmény továbbra is elérhető, sőt a hegyvidéki lakcímmel rendelkezők számára még több kedvezmény igénybe vehető, amelyekről ITT talál információt.

Hogyan igényelheti a virtuális Hegyvidék kártyát?

  1. Amennyiben önnek van műanyag Hegyvidék kártyája, és azt regisztrálta, akkor nincs további teendője, mert automatikusan kiküldjük önnek a regisztrációkor megadott e-mail-címre a Virtuális Hegyvidék kártya letöltési útmutatóját és az ön személyes kártyáját.
  2. Amennyiben önnek van műanyag Hegyvidék kártyája, de MÉG NEM REGISZTRÁLT az e-ügyintézésben, akkor a regisztrációt IDE kattintva megteheti 2024. január 31. előtt. Ezután az 1. pontban leírtak érvényesek önre is.
  3. Amennyiben önnek MÉG NINCS Hegyvidék kártyája, akkor azt IDE kattintva igényelheti. Ezután az 1. pontban leírtak érvényesek önre is.

Amennyiben segítségre van szüksége a regisztrációhoz, munkatársaink készséggel segítenek az önkormányzat ügyfélszolgálatán.

Hegyvidéki Önkormányzat Ügyfélszolgálata (1126 Budapest, Böszörményi út 23-25.), ügyfélfogadási időben:

hétfő: 8:00-17:45,

kedd: 8:00-15:45,

szerda: 8:00-16:15,

csütörtök: 8:00-15:45,

péntek: 8:00-13:15

Hegyvidéki Önkormányzat Ügyfélszolgálati Pont (1126 Budapest, Normafa út 1.),

ügyfélfogadási időben: hétfőtől péntekig 8:00-tól 12:00 óráig, valamint 12:30-tól 15:30-ig.

Üdvözlettel:

Hegyvidéki Önkormányzat

Hegyvidék kártyával a Kulturális Szalon számos programja ingyenesen vagy kedvezményesen látogatható. Kérjük, használja kártyáját intézményünkben. A kártya érvényességét a rendezvények előtt, a jegyellenőrzés során ellenőrizzük 2024 februárjától kezdődően folyamatosan.

A termek befogadóképességére tekintettel több programnál feltüntettük, hogy szükséges az előzetes regisztráció. Kérjük, az alábbi elérhetőségek egyikén jelezze részvételét: info@kulturalisszalon.hu; 06/1/202-2509; személyesen 1124 Bp. Törpe u. 2. infopult

A rendezvényeken regisztráció nélkül a férőhelyek függvényében fogadjuk kedves Látogatóinkat!