Magyar leiras:

Kezdés: szeptember 9.

Saját tapasztalatom alapján hiszek a tánc testet, lelket építő hatásában.

Fitten tart, mert a keleti tánc azon túl, hogy maga a nőiesség, fejleszti a testünk izmait anélkül, hogy túlterhelné az ízületeket. Javítja a tartáshibákat, fejleszti az állóképességet. Bemelegítés, erősítés és nyújtás keretezi az órákat.

Örömöt ad, mert vidám barátságos légkörben gyakorolhatod és lelket frissítő szép keleti zenékre élheted át a tánc örömét.

Magabiztosabbá tesz, mert a kecses nőies mozdulatok, a szép kéz és testtartás idővel beépül a hétköznapjaidba és nőiesebbé teszi a kisugárzásodat.

Agytorna is egyben, mert rákényszerít, hogy koncentrálj, több mindenre figyelj egy időben, és a koreográfiák sokrétű mozdulatsorát memorizálni, újfajta kihívás az agynak.

 Kikapcsolódás, mert ezen az órán a napi gondok nem érnek utol ez végre csak rólad szól.

Személyre szabott figyelmet kapsz, mert ahány ember, annyi féle módon és ütemben halad a tanulásban. Csoportos órán is igyekszem mindenkit személyre szólóan fejleszteni és a fejlődését az egyéniségére ütemezni.

Kor és alkat független, mert bármilyen korban elkezdhető és soha nem kell abbahagyni, hiszen nem terheli, hanem gyógyítja az ízületeket. Egészen fiatal, vagy érett korosztály számára is minden előképzettség nélkül elsajátítható, akár hobbi szinten, akár fellépésre alkalmas színvonalon, a belefektetett energia függvényében.

Rezes-Molnár Eszter orientális folklór-, és hastáncoktató

Facebook: Eszter-Tánc

tel. 06 20 9449799

https://hastanc-oktatas.webnode.hu/

erezesmolnar@gmail.com

Facebook.com/Eszter-Tánc