Magyar leiras:

Használati ÚTmutató MAGunkhoz

Interaktív Előadássorozat

-Sikeres megküzdési stratégiák kamaszoknak (13-18)

A kamaszkori kihívásoknak megfelelő eszköztár elsajátítása a sikeres megküzdési stratégiák alkalmazása érdekében. Tanulási hatékonyság fokozása, erősségek tudatosítása, célok megfogalmazása, stressz és konfliktuskezelés, problémamegoldás, sikeres szereplés vizsgahelyzetekben.

 

A Dr. Spisák Andrea, természetgyógyász, coach, kineziológus, író, pszichológia hallgató által tartott Almádia előadásokon (és az általa szerkesztett Almádia Terápia facebook csoportban) a mindennapokban könnyen alkalmazható, energetikai és vizualizációs gyakorlatok sajátíthatóak el az öngyógyítás, önismeret, önfejlesztés témája iránt érdőklődnek. Célja, hogy hozzásegítsen egy belső egyensúlyra, erőre, önszeretetre irányuló szemléletmód-váltás kialakításában és ezáltal egy teljesebb élet felé vezető testi-lelki-szellemi EGÉSZség elérésében.

S hogy miért éppen Almádia? Almádia Andi szerint az álmaid birodalma, a saját Édenkerted szimbóluma. Gyermekkorában mindenkinek voltak olyan álmai, amit talán a mai napig őriz a szívében. Gyere el és térj vissza oda, a saját Almádiádba, hogy aztán az ott újra meglelt varázserőddel varázsolj az életfádra egy aranyalmát, legalább egy, de talán az összes álmod megvalósításával.