Magyar leiras:

Hogyan lehet az utazás tartalmas, élvezhető úgy is, hogy azzal nem okozunk kárt más kultúrákban, élőlényekben és a természetben?
Dóri és Edvárd eddig 4 kontinens 51 országában jártak. Nekivágtak már a nagyvilágnak, úgy hogy egy évig haza sem tértek, de rövidebb utazásokat is tesznek közeli és távoli országokba. A világban szerzett tapasztalataik nem csak nyitottabbá, elfogadóbbá tették őket más kultúrák, országok iránt, hanem az utazások hatására gyökeresen megváltoztatták életmódjukat: azóta ugyanis nemcsak a tudatos utazásra, hanem a hulladékmentességre is törekszenek. Talpalatnyi történetek nevű blogjukon arra inspirálnak, hogy mindenki tud tenni bolygónk elfogyasztása ellen, ráadásul úgy hogy az közben örömteli és felszabadító legyen. Még akkor is, amikor útra kelünk. Előadásukon arról mesélnek, mi az utazó felelőssége, hogyan lehet felkészülni egy utazásra vagy egyáltalán bevezetni életmódunkba a hulladék csökkentést. Ennek megvalósítására konkrét tippeket is adnak.

Az Anima Travel munkatársa keddenként 14-18 óráig az Info pultnál várja az utazni vágyókat. Kulturalis és egzotikus utazasok, repülőjegy es szállás foglalás, ceges utak, humanitarius turizmus, budapesti séták, osztálykirándulások.

http://www.anima.travel