Magyar leiras:

A kiállítás megtekinthető december 5-ig a programok függvényében.

Jakobovits Lili fotográfus és pszichológus. Gyermekkorában kerítette hatalmába a fotográfia világa, és azóta is kitart mellette, ami már számos kiállított fényképet és – a jelenlegivel együtt három – önálló kiállítást eredményezett.

Már hetedik éve vesz részt a Művészek a Heti Betevőért jótékonysági aukción és kiállításon, ahol felajánlott fotóival a Heti Betevő munkáját és vendégeit támogatja. „Transzcendens” című fényképe a Mai Manó Házban (Magyar Fotográfusok Háza) is kiállításra került.

Első kiállítása 2015-ben került megrendezésre Budakeszin, az Erkel Ferenc Művelődési Központban, majd 2017-ben pályázatával elnyerte az Eötvös Loránd Tudományegyetem művészeti ösztöndíját, amelynek segítségével 2018-ban újabb kiállítást rendezett az ELTE PPK Kazinczy utcai épületének aulájában.

Több műfajjal is kísérletezik, de az utcai fotózásban leli leginkább örömét. Képei sosem megrendezettek, mindig törekszik a spontaneitásra, és arra, hogy hétköznapi helyszíneken kapjon el olyan különleges pillanatokat, amelyek a dolgok véletlen találkozásának eredményei.