Magyar leiras:

Baktérium, ha ezt a szót halljuk azonnal a toalett peremén vigyorgó gonosz kis lények jutnak eszünkbe,
akik csak arra várnak, hogy alattomosan megkeserítsék életünket.
Ők azok a bacik, akiket nem szeretünk és valóban védekeznünk kell ellenük, de nem mindegy hogyan!
Baktérium ellen, baktérium a legjobb fegyver.
Micsoda? Jó baktérium? -Igen!
Rengeteg olyan icipici élőlény van körülöttünk, amik arra hivatottak, hogy vigyázzanak az egészségünket és
gondoskodjanak a környezetünk és testünk egyensúlyáról. Kik a jók és kik a rosszak?
Hogyan védekezzünk a rosszak ellen és hogyan támogassuk a jó bacik munkáját?
Hogyan védekezzünk a rosszak ellen és hogyan támogassuk a jó bacik munkáját?

„Kezedben az egészséged..” Életéért, boldogságáért, testi-lelki egészségéért mindenki maga felel. Ahogy tágabb környezetünkért, a körülöttünk élő emberekért, országunkért, sőt a Földünkért is felelünk. Mérnöki diplomámat 30 éve szereztem a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetemen, ahol örök szövetséget kötöttem a természettel, növényekkel-gyógynövényekkel, de általában mindent tisztelek és szeretek ami él. Ami él, annak pedig rezgése, energiája illetve tudata van!  Mindez egy nagy holisztikus rendezőelv szerint kapcsolódik és működik – ezen belül az ember testi- lelki egészsége vagy éppen betegsége szintén összefüggést mutat mindezekkel….

 …. Alkalmazott pszichológiát, viselkedésterápiát és pedagógiát az ELTE-n tanultam, majd a természetgyógyász oklevél megszerzése után reflexológus, ill. fitoterapeuta szakvizsgát tettem, ezt követően a Germán Új Medicina kurzusait végeztem. 10 éve praktizálok komplementer terapeutaként, ezalatt funkcionális ill. ortomolekuláris medicinát tanultam. Vallom, hogy egészségünket alapvetően meghatározza a z életmódunk, a táplálkozásunk és a gondolataink…

Rendszeresen tartok továbbképzéseket egészségügyi szakdolgozóknak, a „Kezedben az egészséged…” program sorozat saját és családja egészségét fontosnak érző érdeklődő laikusoknak szól.