Magyar leiras:

Hogyan nevelhetsz szárnyaló gyermekeket? című interaktív workshopunk szülőknek szól

A Csíkszentmihályi Mihály által alapított jóllét tudományát alkalmazó és Dr.Pahil brit pszichológus világon egyedülálló, innovatív, a szárnyaló gyermekeket vizsgáló, és 2019-ben publikált doktori disszertációjára épülő workshopjaink gyakorlati segítséget nyújtanak szülőknek. Rávilágítunk arra, hogy milyen feltételek biztosítása szükséges ahhoz, hogy a gyermekek szárnyaljanak a jelenben és hogyan szárnyalhatnak a jövőben.

Dr. Pahil Angliában a SZÁRNYALÓ GYERMEK (Flourishing Child) programból rendszeresen képzi a pedagógusokat és szülőket, akik már alkalmazzák az ismeretet. Fazekas Dóra pozitív pszichológiát alkalmazó coach Budapesten tartott több sikeres workshopot, Paul Pahil pozitív pszichológus pedig Vancouverben, Kanadában is terjeszti a tudást.

Workshopunkat magyarul Budán, a Hegyvidéki Kulturális Szalonban tartjuk 2020. március 21-jén, szombaton, 10.00 – 13.00 óra között, amelyre szeretettel várunk.

Gyermeked olyankor szárnyal (flourishing), amikor azokat a meghatározott feltételeket rendszeresen biztosítod számára, amelyekről a workshopon is beszélünk, illetve amikor rendszeresen tanúsítod irányába a szárnyalásához szükséges hozzáállást.

A márciusi workshopon történő részvétel után:

• képes leszel gyermeke(i)d érzelmileg túlfűtött helyzeteit jobban kezelni
• képes leszel kifejleszteni gyermeke(i)d érzelmi stabilitását
• gyermeke(i)dnek kevesebb viselkedési nehézségei lesznek
• gyermeke(i)dnek több és jobb, szívből jövő baráti kapcsolatai lesznek
• bevezetjük számodra a szárnyaláshoz szükséges összes dimenziót annak érdekében, hogy gyermeke(i)d szárnyalhassanak

A workshopon összesen 10 fő részvevőt tudunk fogadni, és helyedet banki átutalással tudod biztosítani.

A 3 órás workshop ára: 15.000 Huf (az ár az áfát tartalmazza)

Számlaszámunk: H4L Kft. 12010628-00110850-00100002

Helyszín: Hegyvidéki Kulturális Szalon (Budapest, XII.ker. Törpe utca 2.)

Jelentkezésedet várjuk szeretettel az info@eleteroweb.eu email címre, illetve bármilyen kéréssel, kérdéssel kapcsolatban, kérjük küldjél nekünk emailt.

Igény esetén gyermekfelügyeletet biztosítunk. 🙂

További elérhetőségünk: www.eleteroweb.eu

A Csíkszentmihályi professzor által alapított jóllét tudományára épülő, és Dr. Pahil, a világon elsőként holisztikus megközelítést alkalmazó „szárnyaló gyermekeket” vizsgáló disszertációja alapján