Magyar leiras:

A Hegyvidéki Kulturális Szalon kiállítást szervez hegyvidéki idősek alkotásaiból a Hegyvidéki Művészeti Napok keretében

Alkotónként 1-2 képet várunk. Lehet festmény, akvarell, grafika és más egyéb technikával készült kép, keretezett formában. Alkotásaikat, kérjük szeptember 30-ig juttassák el a Szalonba.

október 5. 16.00 Az Idősek Világnapja alkalmából hegyvidéki idősek alkotásaiból rendezett képzőművészeti kiállítás. A kiállítást megnyitja: Lázár Zsuzsa, a Budai Rajziskola igazgatója, a Hegyvidék Díszpolgára. Közreműködik: Schön György (ének, gitár) A kiállítás megtekinthető: november 4.

október 6. 16.00 Hegyvidéki Művészeti Napok, Alzheimer Café: művészetterápia, a beszélgetést vezeti Kocsis Judit, a Hegyvidéki Szociális Központ Demencia Irodájának vezetője. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött a Szalon elérhetőségein.

október 7. 16.00 Hegyvidéki Művészeti Napok, Hangok szárnyán a Föld körül – Götz Nándor zenei műsora: Con fuoco klarinét kvartett műsora Tréfás történetek a zenekari turnék világából. Szepesi János, Csalló Roland, Pálfi Csaba és Salamon György közreműködésével. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött a Szalon elérhetőségein.

október 8. 13.30 Hegyvidéki Művészeti Napok, Kortárs Alkotó kör Vezeti: dr. Schmidt Éva (Piroska) művésztanár, festő és Schmidt Eddi. A belépés kerületi lakosoknak díjtalan, de regisztrációhoz kötött a Szalon elérhetőségein.

október 8. 18.30 Sanzon+ Zenei előadás prózai elemekkel tűzdelve, a francia sanzon és a magyar irodalom kapcsolatának megjelenítéséről, Edith Piaf, Ady Endre és Johannes Brahms műveinek érintésével. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött a Szalon elérhetőségein.