Magyar leiras:

Szeretném megteremteni egy kis béke szigetét, ahol minőségi „énidőt” tudsz eltölteni és hétről hétre lecsendesülhetsz és feltöltődhetsz.
A hangutazás egy felettébb kellemes mélyrelax élmény, ahol nincsen szükség se aktív részvételre, se előzetes meditációs tapasztalatra. Csupán annyi a teendőd, hogy csukott szemmel kényelmesen fekszel és hagyod, hogy a gongok és hangtálak harmóniát teremtő hangrezgései átjárjanak, és különleges belső békét teremtve feltöltsenek energiával.
A tested ellazul, az elméd elcsendesedik és a lelassult agyhullámok mélyrelax állapotba juttatnak. Az elemezgető bal agyfélteke dominanciája csökken és áthelyeződik az időtlen kreatív jobb agyféltekére a hangsúly.
A különleges hangszerek finom hanghullámai kiegyensúlyoznak és boldogság érzetet varázsolnak!
A program alatt hitrendszerednek megfelelő tapasztalásokban lehet részed!
A hangutazás időtartama 18-19 óráig tart. Igény szerint utána lesz lehetőség tapasztalatok megosztására is!
Érkezés 17:45-től – A teremhez tartozik egy saját kis öltöző, ahol igényed szerint lehetőséged lesz átöltözni.
Az esemény épülete akadálymentesített és liftes. A legszebb tükrös terme ad otthont a hangutazásunknak, mely szőnyeggel borított.
Amennyiben van rá lehetőséged, saját kényelmi igényeidet ismerve, kérlek, hozz magaddal egy kispárnát és egy vékony takarót, esetleg ha igényled a szőnyegre pluszba, akkor jógaszőnyeget/polifoamot.
Legyen veled egy palack víz, amelyet jól átjárnak a harmonikus rezgések és akár még több napig is élvezheted energetizáló hatását.