Magyar leiras:

Téma: Álom hava – Télelő

A téli ünnepkör meglepetésekkel és várakozással teli!Ilyen lesz ez a foglalkozás is,egy csodás ünnepi teremben!Megfestjük a téli tájat, az alvó természetet és a szerencse hullócsillagokat is .

A szeretetteljes, örömteli ünnepet, magyar költök verseivel, játékkal és zenével hívogatjuk. Szeretettel és meglepetéssel várok minden kedves kispajtást egy szép közösségi élményre !

Részvételi díj: 1 500 Ft/fő (az anyagköltséget is tartalmazza)

Előzetes regisztráció a foglalkozásvezetőnél: Bertók Zsuzsanna | +36 20 459 3504 | zsuzsi.jatekmuhely@gmail.com

Élményfestés- játékműhely 

Kreatív foglalkozás gyerekeknek 5-12 éves korig 

A műhelyfoglalkozások az adott hónap ünnepköréhez kapcsolódnak. Ezt a témát dolgozzuk fel az óra alatt játékos formában. Mozgás, zene, mese és versek az útitársaink . Ebben az örömteli állapotban érkezünk el a festéshez. Itt már a színek és a fantázia világa sem szab határt a gyerekeknek . Festünk nagy felületen és kicsin, egyénenként , párban vagy közösen.

A gyermekek számára a szabad, önfeledt játék és a közeg ahol ez megteremtődik az egyik legfontosabb dolog!Feloldónak  s közben önbizalmuk, kreativitásuk teljességgel megnyilvánul.  Közösségben,élményeket szereznek és örömmel viszik tovább a jó érzést a hétköznapokba.