Magyar leiras:

Fehér György okleveles kutyakiképző 13 éve dolgozik kutyákkal. Ezen idő alatt több mint 900 családnak segített abban, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan éljenek kedvenceikkel. 2022-ben az egyik kereskedelmi televíziós csatornán lévő saját rovatában mesélte el a felelős kutyatartás alapjait. Három éve álmodta meg a Boldog Kutya – Boldog Gazdi programot, melynek egy alappillére a felelős kutyatartásról szóló interaktív előadás.
Fehér György fontosnak tartja kiemelni, hogy ez nem show-műsor, nem lesz „varázslás”, nem lesznek a színpadon „varázsütésre”  rendesen és engedelmesen viselkedő kutyák.

Lesz viszont egy laza, néhol vicces, 90 perces előadás egy nagyon komoly dolgokról: a felelős kutyatartásról. Itt mindenki megtudhatja, mi az, amit a legtöbb gazdi elront, melyek a felelős kutyatartás alapszabályai, mi az, amit először meg kell tanítani a kutyának, mi az a szeparációs szorongás, és hogyan lehet azt feloldani. Szó esik a kutyák etetéséről is, vagy a behívás tanításáról. És persze az is szóba kerül, valóban falkavezérnek kell-e otthon lenni!

Az előadást Fehér György, a Dog-Ma Kutyasuli alapítója és vezető oktatója tartja, a Boldog Kutya-Boldog Gazdi program megálmodója tartja.

facebook.com/dogma.hu

dogmakutyasuli.hu