Virtuális Emlékkönyv-felhívás

Virtuális Emlékkönyv-felhívás

A rendezvénysorozat részeként Szalon10 – Virtuális emlékkönyvet készítünk, melyhez a kedves Látogatók segítségét kérjük.

Szeretettel várjuk a Szalon10 – Virtuális Emlékkönyv számára a kedves történeteket, emlékeket, üzeneteket, a legemlékezetesebb programokat, az elmúlt 10 év során megélt szalonéletről megfogalmazott gondolatokat, akár a leg-leg-legizgalmasabb, legkedvesebb, legviccesebb sztorikat, bármilyen véleményt, amely egy emlékkönyv lapjain elképzelhető. Kérjük, rövid gondolataikat, történeteiket, üzeneteiket max. 1200 karakternyi terjedelemben juttassák el az info@kulturalisszalon.hu címre (ez maximum fél oldalnyi írást jelent). A Virtuális Emlékkönyvbe szánt gondolatok név nélkül is beküldhetők (ez esetben azt írjuk alá, hogy „a Szalon látogatója”), de örülünk annak is, ha a beküldő engedélyezi a monogram, a név kezdőbetűi, keresztnév, vagy a teljes név feltüntetését is. Kérjük a beküldéskor a levél elejére/végére írják oda, hogy hozzájárulnak a beküldött gondolatok Virtuális Emlékkönyvben való megjelenéséhez, valamint a nevük (név/keresztnév/becenév/szalon látogatója) feltüntetéséhez. A Virtuális emlékkönyvbe szánt gondolatok beküldésének határideje: 2021. április 30.


Aktuális Híreink

Kisfilm a Szalon 10. születésnapjára

Kisfilm a Szalon 10. születésnapjára

Fogadják szeretettel a Szalon 10. születésnapjára készült kisfilm első részét: https://youtu.be/I4jybKYwk8s  

Születésnapjára készül a Hegyvidéki Kulturális Szalon

Születésnapjára készül a Hegyvidéki Kulturális Szalon

Fogadják szeretettel a Hegyvidék újságban megjelent cikk második részét! A cikk az újság 9. oldalán...

Szalon10 – Online Galéria

Szalon10 – Online Galéria

Előadások, koncertek, képzőművészeti kiállítások, alkotó körök, közösségi élet, mozgásórák...múlt és jelen, megannyi emlék és élmény!...