“Velünk történt” irodalmi pályázat + szavazólap

“Velünk történt” irodalmi pályázat + szavazólap

Kedves Látogatók!

A Hegyvidéki Kulturális Szalon ,,Velünk történt” irodalmi pályázatának beadási ideje május 29-én lezárult. Nagy örömünkre szolgált, hogy a Pályázók lelkesen és aktívan vettek részt ebben a nem könnyű időszakban elindított pályázaton, és így szép számmal érkeztek be a Szalonhoz különféle műfajú, témájú írások.

A továbbiakban július 1-én – az alkotó hozzájáruló nyilatkozata esetén – a Hegyvidéki Kulturális Szalon elektronikus felületein (Facebook, hírlevél) nyilvánosságra hozzuk, közönségszavazásra bocsátjuk a pályaműveket. A közönségszavazást szeptember 15-tel zárjuk majd le. Reméljük, hogy a nyár folyamán újra aktívan elindulhat a közösségi élet a Szalonban, és így méltó körülmények között, tervezetten egy szeptemberi rendezvény keretén belül kerül sor majd a díjkiosztásra.

Több kategóriában is szeretnénk közönségdíjast hirdetni, ezért TÖBB MŰRE IS SZAVAZHATNAK A SZAVAZÓLAPON.

A lenti 2 link egyikében találják a feltöltött írásokat, a másikban pedig a szavazási felületet. Mindkettő rákattintva nyílik meg.

A szavazólapon az 53 jeligével ellátott pályamű címe látható, amelyek mellett lévő kis karikákba tudják majd pipával jelölni az Önök által kiválasztottakat.

Ha sikerült kiválasztani a műveket, akkor a lista végén látható egy téglalap, benne a következő felirat: ,, I’m not a robot”, kérjük, hogy a mellette lévő négyzetbe is tegyenek egy pipát, majd végül a VOTE gombra való klikkeléssel tudják lezárni, véglegesíteni a szavazást.

ITT TALÁLJÁK A FELTÖLTÖTT ÍRÁSOKAT:

https://drive.google.com/drive/folders/1_JGZHteQxu1uvHZhO6lRBV5azdqNekcm?usp=sharing

SZAVAZÓLAP:

https://www.polltab.com/9Zoj2NGE6d

Köszönjük szépen ha részt vesznek a szavazáson, és mindenkinek nagyon jó olvasást kívánunk!

 


Aktuális Híreink