Magyar leiras:

2021. július 1-jétől a kötelező maszkviselés megszűnik, de továbbra is javasolt annak viselése a beltéri programokon egymás egészségének és biztonságának megőrzése érdekében.

A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően, valamint a helyszínt üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. belső rendelkezései és külön szabályai alapján a kulturális eseményeken  azon koronavírus ellen védett személyek, valamint felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt, akik ezt védettségi igazolvánnyal tudják igazolni! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya, applikáció) és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatásával és ellenőrzésével a belépéskor történik. Kérjük a látogatókat, hogy a gyors, torlódásmentes bejutást segítsék az igazolványok előkészítésével. Az ellenőrzés a beléptetés idejét meghosszabbíthatja, kérjük, hogy lehetőség szerint korábban érkezzenek a helyszínre!

Magyarország kormányának 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a négymilliomodik COVID-19 elleni oltóanyaggal történő védőoltás első dózisa beadásának napját követő napon hatályba lépő (2021. május 1.), a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a Hegyvidéki Kulturális Szalon épülete megnyílhat, valamint lehetőség nyílik arra, hogy a koronavírus ellen védett személyek a szabadidős létesítmények beltéri szakmai szolgáltatásai igénybe vehessék.

A hatályos jogszabályok alapján, az üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. menedzsmentje a szakmai és egészségügyi szempontokat figyelembe véve a Kulturális Szalon épületét regisztrációs, illetve belépőjegyes rendezvények, programok számára 2021. május 25-én megnyitja, annak látogatását érvényes védettségi igazolvány bemutatásához köti. Ennek értelmében a Kulturális Szalon belső tereibe kizárólag olyan személy léphet be (életkortól függetlenül), akinek a nevére szóló érvényes védettségi igazolványa van (hitelt érdemlő érvényes védettségi igazolvány, valamint a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatása mellett).

SZOLGÁLTATÁSOK ELÉRÉSE

  • A Hegyvidéki Kulturális Szalon épületébe belépni egyes rendezvényekhez igazodóan, kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet, az érintett programok online kommunikációjában meghatározott idő szerint.
  • Jegypénztár, információs szolgálat: telefonos és online ügyintézés minden hétköznap 10 és 16 óra között, személyes ügyintézésre egyelőre nincs mód. Kérjük, hogy a rendezvényekre szóló regisztrációs, illetve belépőjegyeket online vásárolják meg! Munkatársaink az info@kulturalisszalon.hu email címen, valamint a 06 1 202 2509 telefonszámon állnak rendelkezésre.

A HEGYVIDÉKI KULTURÁLIS SZALON TERÜLETÉN A SZÁJAT ÉS ORROT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ!

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

A 484/2020. (XI.10.) Korm.rendelet alapján 2020. november 11-től

intézménylátogatási tilalom alá esnek a MOM Kulturális Központ

Nonprofit Kft. székhelyén működő MOMkult és telephelyei:

Barabás Villa, Hegyvidék Galéria, Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény,

Hegyvidéki Kulturális Szalon, Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont

2020. november 11-től a

HEGYVIDÉKI KULTURÁLIS SZALON

visszavonásig

ZÁRVA TART!

Megértésüket köszönjük!

Általános információk a Kulturális Szalon programjaival kapcsolatban

Magyarország miniszterelnökének bejelentése alapján 2020. november 4-től rendezvényeket érintő új szabályok lépnek életbe, amik befolyással lesznek a Hegyvidéki Kulturális Szalon programjaira, rendezvényeire is. A hatályos rendelet kihirdetése után, annak értelmében megkezdjük az egyeztetést partnereinkkel a lehetséges látogatószámok, az esetleges rendezvény-lemondások kapcsán. A változásokról és a módosuló járványügyi szabályokról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket a honlapunkon és a facebook-oldalunkon.

Magyarország kormányának 464/2020 (X.22.) rendeletének értelmében 2020. október 23-tól a szabadtéri rendezvényeken résztvevők számára is kötelező a szájat és az orrot takaró maszk viselése.

A veszélyhelyzet lezárultával az intézménylátogatási tilalom feloldásra került, a Kulturális Szalon épületébe be lehet jönni.

A különböző rendezvényekre, programokra eltérő korlátozások és szabályok vonatkoznak, ezért

kérjük Önöket, hogy ezekről tájékozódjanak honlapunkról, vagy hívják az információs vonalat a

jegypénztár nyitvatartási ideje alatt. A már meghirdetett programokat a mindenkori központi védelmi rendeletek, ajánlások és szabályok alapján szervezzük meg. Honlapunkon, valamint a Facebook oldalunkon folyamatosan frissítjük a tartalmakat és tájékoztatjuk Önöket.

A jegypénztár az alábbi nyitva tartással áll rendelkezésre:
Hétfő-péntek | 10:00-18:00
Fentieken túl a programokhoz igazodva tart nyitva a jegypénztár.

A Miliő Café nyitva tartása
Hétfő-kedd-szerda | 8.00-20.00
Csütörtök-péntek-szombat | 8.00-22.00
Vasárnap | 8.00-20.00

  • A fertőzés kockázatának alacsonyan tartása érdekében kérjük, az alábbi szabályok betartását: kizárólag akkor látogassák intézményünket, amennyiben teljesen egészségesek;
  • az épületben a maszk viselése kötelező;
  • az épületben, kérjük tartsa be a 1,5 méteres védőtávolságot;
  • vegyék igénybe a kihelyezett kézfertőtlenítőt belépéskor;
  • lehetőség szerint személyes vásárlásaik során részesítsék előnyben az érintésnélküli fizetési formákat.

A Hegyvidéki Kulturális Szalont üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. a vonatkozó
jogszabályi és higiéniai előírásokat betartva, továbbá a saját hatáskörében meghozott további
intézkedésekkel az esetleges fertőzések lehetőségét igyekszik minimálisra csökkenteni.

Kérjük segítsék munkánkat, a szabályok betartásával járuljanak hozzá, hogy a programok és
rendezvények látogatása minél biztonságosabb legyen!

Várjuk Önöket szeretettel!

Információ

A Kulturális Szalon rendezvényei – 18 év felettiek számára – érvényes belépőjeggyel, valamint védettségi igazolvánnyal / applikációval és fényképes okmánnyal látogathatóak. Kiskorúak kizárólag védettségi igazolással rendelkező gondviselők kíséretében vehetnek részt a programokon.