Magyar leiras:

Programokról bővebben: https://www.szabadidosrendezvenyek.hu/rendezvenyek/

Helyfoglalás: https://programok-es-rendezvenyek-lbg2.reservio.com

Facebook: https://www.facebook.com/groups/334595304441468

Instagram: https://www.instagram.com/p/CGmqSJwqgF4/?hl=hu

Szerelem, párkapcsolat:

Nő és Férfi. Férfi és Nő. A fény és az árnyék. Egyik sincs meg a másik nélkül. Annyira jó és annyira gyűlöletes. Felemelő és néha bénító. Utáljuk és vágyjuk. Megfogadjuk, hogy soha többet úgy, mint eddig majd pontosan az következik újra, mint eddig. Megfogadjuk, hogy a szív kulcsát csak sokára vagy talán már sosem adjuk oda senkinek, majd jön, belenéz a szemünkbe és tudjuk, most és önként adjuk át a kulcsot, el is feledkezünk a magunknak tett ígéretünkről. Trükkök, melyek nem működnek. Taktikai tanácsok innen-onnan, ami valószínűleg működött annál, aki adja, de nálunk nem válik be. Bizonytalanság, hitek és tévhitek. És újra a vágy, ami nélkül úgy érezzük, nem vagyunk teljesek. Pedig így is teljesek vagyunk, csodálatosak, szerethetőek és az se baj, ha sebezhetőek.

A párkapcsolati délután erről szól. Önmagunkról, a társunkról, a vágyott nőről, a megálmodott férfiról. A felismerésekről, a megismerésekről a kérdésekről és a válaszokról. Lezárásról, elengedésről és a szív megnyitásáról.

PénzViszony:

Az örök dilemma.
Miért van bűntudatom ha  árat emelek? Miért nincs pont akkor, amikor kifizetéseim lennének? Hogy tudok egyensúlyt teremteni?  Ha sok van elég-e a boldogsághoz? Ha kevés van belőle, boldogságot ad-e a több keresése? Van szaga? Miért van egyikünknek sok, a másikunknak kevés? Miért van, hogy némelyikünk bármit tesz, azonnal teremti a pénzt, míg másikunk megveszik, szenved, nyög és borzasztó nehezen teremti elő? Miért kapunk kevesebbet  azért, amiért a másik többet? Miért folyik ki a kezemből azonnal? Miért szorongok, amikor ki kell fizetnem valamit? Miért érzem, hogy mindig azt vásárolom , ami túl drága nekem? Miért csak a gagyi jut nekem? Miért érzem, hogy sosem kapok eleget? Miért érzem, hogy a pénz tisztességtelen valami? Vajon mi lehet az oka, hogy a pénzt én csak lóvénak hívom? Miért van, hogy szerintem felelősségteljes és céltudatos vagyok, mégsem érzem ettől boldognak magam? Miért furdal a lelkiismeret,  amikor magamra költöm a pénzt? Miért?….Miért…..Miért?….. számtalan kérdés, amelyekre  a foglalkozásokon igyekszünk megtalálni a választ.