Hegyvidék KultKupon

Hegyvidék KultKupon

Tisztelt Hegyvidéki Látogatók!

A Hegyvidéki Önkormányzat támogatásával a MOMkultban és tagintézményeiben 2023. április 1-jével felmenő rendszerben új kedvezményt vezetünk be a XII. kerületben élők számára a kulturális programokra kínált belépőjegyekre Hegyvidék KultKupon néven. A XII. kerületben élők a MOMkultnak és tagintézményeinek bizonyos programjaira eltérő mértékű és elérésű állandó árengedményt biztosítunk; jegyárcsökkenés vehető igénybe a férőhelyek arányában, limitált számban. Egy kuponkóddal egy rendezvényre két fő részére lehet belépőt vásárolni az egyes programoknál feltüntetett kedvezményes időszakban az online jegyértékesítő felületen, vagy személyesen a MOMkult és tagintézményeinek jegypénztárában nyitvatartási időben.

Az egy évig érvényes Hegyvidék KultKupon a Hegyvidéki Önkormányzat e-ügyintézés / kulturális kedvezmény oldalán, regisztrációval igényelhető.

Az igénylés és felhasználás menete
A kiválasztott programnál a feltüntetett Hegyvidék KultKupon címkére kattintva, vagy a Hegyvidéki Önkormányzat weboldalán indított regisztrációt követően a XII. kerületi lakcímmel rendelkezők egy kuponkódot kapnak e-mailben.

Az egy naptári évig érvényes kódot az egyes programoknál feltüntetett kedvezményes időszakban a rendezvényenként eltérő mennyiségű jegy mértékéig az online jegyvásárló felületen, vagy személyes jegyvásárlás során lehet érvényesíteni.

Az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje
Hétfő | 8.00-17.45
Kedd | 8.00-15.45
Szerda | 8.00-16.15
Csütörtök | 8.00-15.45
Péntek | 8.00-13.15

Biztatunk minden hegyvidéki lakost, hogy éljenek a lehetőséggel, várjuk Önöket szeretettel rendezvényeinken!


Aktuális Híreink

Tarokk tanfolyam elmarad 11.30.

Tarokk tanfolyam elmarad 11.30.

A November 30.-i Tarokk tanfolyam, betegség miatt elmarad, a pótidőpontról minden résztvevőt fogunk tájékoztatni.

Programfüzet – Advent a Hegyvidéken

Programfüzet – Advent a Hegyvidéken

[dflip id="7520" ][/dflip]

Decemberi programfüzet

Decemberi programfüzet

[dflip id="7508" ][/dflip]